Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Vrijdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Het droog en op veel plaatsen schijnt de zon, in het westen en zuidwesten van het land komen er ook enkele wolkenvelden voor. De temperaturen lopen uiteen van 17°C op de Wadden tot lokaal 21°C in het zuiden. De zuidoostenwind is overwegend matig.

Komende nacht is het bewolkt en kan er een enkele bui voorkomen. Later in de nacht bereikt een zone met regen het zuidwesten. De minimumtemperatuur komt uit rond 13°C. De wind, uit zuid tot zuidoost, is matig en aan de kust en op het IJsselmeer krachtig.

Vrijdagochtend trekt de regen naar het noordoosten weg en klaart het tijdelijk op. In de middag raakt het opnieuw bewolkt en vooral in de noordelijke helft van het land valt er van tijd tot tijd (buiige) regen. Het zuidoosten blijft overwegend droog met af en toe zon. Het wordt minder warm dan vandaag met maximumtemperaturen tussen 13°C in het noordwesten tot lokaal nog 17°C in het zuidoosten. De wind draait in de ochtend naar zuidwest en neemt in kracht toe naar vrij krachtig boven land en aan de kust naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/10/2017 15.08 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet