Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Woensdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag zijn er zonnige perioden, maar er is vrij veel hoge bewolking aanwezig. In het noordwesten kan vanmiddag een enkele regenbui ontstaan, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 23°C. De wind is overwegend zwak vanuit een zuidelijke richting. Langs de westkust wordt de wind vanmiddag meest matig en westelijk.

In de nacht naar donderdag zijn er eerst brede opklaringen, later in de nacht neemt in het westen de bewolking toe. Het blijft nog wel droog. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 14°C bij een zwakke tot matige zuidoostenwind.

Donderdagochtend neemt de bewolking verder toe en gaat het van het westen uit regenen, in de middag regent het ook in het oosten. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droger en kan de zon nog even doorbreken. In het zuidoosten blijft het in de avond nog af en toe regenen. De maximumtemperatuur komt rond 20°C uit. De wind draait naar zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig boven land en vrij krachtig tot krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/08/2017 11.20 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet