Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Donderdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en vanaf zee trekken er enkele buien over het land. Lokaal kunnen deze gepaard gaan met korrelhagel. Geleidelijk beperken de buien zich steeds meer tot het noorden en oosten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 7°C aan de Zeeuwse kust. De noordwestelijke wind is boven land overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft. Geleidelijk wordt de wind westelijk en neemt landinwaarts af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft.

Komende nacht zijn er eerst brede opklaringen met zeer lokaal nog een lichte bui. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het westen uit toe en kan er plaatselijk wat motregen vallen. In het oosten is er kans op lokale gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. De minimumtemperatuur varieert van -1°C plaatselijk in het oosten tot 5°C aan zee. De wind komt uit west tot zuidwest en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft.

Morgen overdag is het overwegend bewolkt en kan er plaatselijk lichte motregen vallen. Vooral in het zuidoosten is de zon in de ochtend nog af en toe te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C, in het zuidoosten blijft de temperatuur met 6°C wat achter. De west- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/01/2019 16.01 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet