Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Maandag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Op de meeste plaatsen is het zwaar bewolkt. Met name in het zuiden is er hier en daar ruimte voor de zon. In het zuidelijk deel van Limburg valt er echter eerst nog wat regen, in de rest van het land blijft het zo goed als droog. Het is frisser dan de afgelopen dagen, de middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot 20°C in het zuiden. In Zuid-Limburg blijft de temperatuur in de regen enkele graden achter. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is matig, aan de kust vanmiddag vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht zijn er wolkenvelden en in het zuiden komen er ook opklaringen voor. Lokaal kan er mogelijk wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur komt omstreeks 11°C uit en er staat een zwakke tot matige wind uit noord tot noordwest. Aan zee is de wind af en toe vrij krachtig.

Woensdag overdag overheerst aanvankelijk de bewolking. In de loop van de middag breekt de bewolking van het westen uit en komen er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C aan zee tot 20°C lokaal landinwaarts. De noordwestelijke wind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/06/2018 13.19 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet