Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Woensdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en van tijd tot tijd valt er wat regen en motregen. Vanavond gaat het tijdelijk harder regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C langs de noordwestkust tot 13°C lokaal in het zuidoosten. De wind is zuidwest, overwegend vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust. In het noordwestelijk kustgebied zijn later vanmiddag zware windstoten mogelijk van ca. 80 km/uur. In de loop van de avond neemt de wind af naar matig tot vrij krachtig.

Komende nacht trekt de regen geleidelijk naar het zuidoosten weg en komen er van het westen uit enkele opklaringen. De minima liggen rond 6°C. De wind draait naar zuidwest tot west en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Morgenochtend zijn er wolkenvelden en komt vooral landinwaarts een enkele bui voor. In de middag komen er van het westen uit zonnige perioden. De middagtemperatuur komt in het noorden uit rond 8°C, in het zuiden 10°C. De westelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig en in het noordelijk kustgebied af en toe hard. Later in de middag en avond draait de wind naar zuidwest en neemt in kracht af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/03/2017 13.12 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet