Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Dinsdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is overwegend bewolkt, maar in het westen kan de zon plaatselijk even te zien zijn. Vooral landinwaarts miezert het af en toe en in het westelijk kustgebied komt lokaal mist voor. De temperatuur ligt vanmiddag rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer soms krachtig, 6 Bft.

Vanavond gaat het van het noorden uit tijdelijk wat harder regenen, maar daarna wordt het in het noorden en midden droog en klaart het op. In het zuiden blijft het vannacht meest bewolkt en in Limburg kan ook dan nog wat lichte regen of motregen vallen. In het noorden daalt de temperatuur naar 5°C, in het zuiden onder de bewolking liggen de minima enkele graden hoger. De westelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er zonnige perioden en blijft het tot de avond droog. In de tweede helft van de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en in de avond gaat het af en toe regenen. De temperatuur ligt tussen de 8°C in het noorden en 12°C in het zuiden van het land. De westelijke wind is meest matig en draait aan het einde van de middag naar zuid tot zuidwest. In de loop van de avond neemt de wind in het westen toe naar vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer naar krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/02/2017 15.55 uur LT

  

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet