Christelijke Startpagina Kruislinks.nl wenst u een gezegende Dinsdag
 

AdvertentieProlife banner 200x200

Meerdaagse verwachting en buienradarHet weer vandaag

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag schijnt geregeld de zon, maar soms wordt deze wat afgeschermd door stapelwolken en sluierbewolking. Het blijft overal droog. De maxima lopen uiteen van 17°C in het noordwesten tot rond 20°C in de zuidelijke helft. De wind komt uit richtingen tussen zuid en zuidwest en is zwak tot matig. In de loop van de middag steekt in de kustgebieden een zwakke tot matige wind op uit richtingen tussen noordwest en noord. Vanavond lost de meeste bewolking op en draait de wind overal naar noordoost tot oost.

Komende nacht is het vrijwel onbewolkt. De temperaturen dalen naar waarden tussen 6°C in het noordoosten en 10°C aan zee. Er staat een zwakke oostelijke wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig.

Morgen overdag is het zonnig, op enkele kleine stapelwolken na. De maxima lopen uiteen van 21°C op de Wadden tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind draait in de loop van de dag naar het zuidoosten en is zwak tot matig. In de middag kan aan de kust een zwakke wind van zee gaan waaien. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/05/2017 13.48 uur LT

   

Startpagina en favorietStel Kruislinks.nl in als startpagina Maak startpagina
Voeg Kruislinks.nl toe aan jouw favorieten Maak favoriet